- Bongy - Bongy - lab.sklo - Cenové bomby - Fajfky, lžíce a lžičky - Čilamy - Barvy měnící - Zoologická zahrada - Skleněnky a šlukovky - Novinky - Akryl - Digitální váhy - Dárky pro muže, dárky k narozeninám, vánoční dárky - Sklo na sklo - Bubble dýmky - Bongarna -

0 položek ve vašem nákupním košíku - celková cena: 0 Kč
Zobrazit košík Vyprázdnit košík
Obchodní podmínky Objednávkový proces Ochrana osobních údajů Omezení účelu použití '
%>
Anglická verze

Ochrana osobních údajů

 

Provozovatel internetového obchodu Excellent-Pipes.cz Jiří Pustka se zavazuje, že Vaše osobní údaje neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou dle zákona přísně zabezpečena a použita pouze při komunikaci mezi prodávajícím a Vámi. Zpracování a nakládání s osobními údaji probíhá v souladu se zákonem 101/2000 Sb. na ochranu osobních dat.

V případě registrace nám automaticky poskytujete souhlas k tomu, abychom Vaše osobní údaje dle zákona zpracovávali a používali je ke komunikaci s Vámi. Tento souhlas můžete kdykoli písemně ukončit.

Dáváte dárky?
  Chceme abyste byli spokojeni s nákupy u nás. Proto ke každé objednávce nad 500,- Kč dostanete bezplatný dárek.   číst vše
Posíláte zboží diskrétně?
  My i vy víme, že veškeré naše produkty jsou určeny pro sběratele a ke kouření tabáku, nikoliv snad ke kouření marihuany a dalš... číst vše
Nepodporujeme drogy: marihuana canabis cannabis konopí hašiš ganja thc alkohol cigarety
Vážení návštěvníci, naše produkty jsou určeny pouze pro kouření tabákových výrobků, voňavých tabáků ap. Rozhodně nejsou u... číst vše
Zlato, stříbro, drahé kovy
Při výrobě našich ručně foukaných produktů jsou využívány drahé kovy (zlato a stříbro) nejvyšší ryzost... číst vše
Více dotazů...


| Bongy | Bongy - lab.sklo | Cenové bomby | Fajfky, lžíce a lžičky | Čilamy | Barvy měnící | Zoologická zahrada | Skleněnky a šlukovky | Novinky | Akryl | Digitální váhy | Dárky pro muže, dárky k narozeninám, vánoční dárky | Sklo na sklo | Bubble dýmky | Bongarna |
VŠECHNY PRODUKTY JSOU URČENY VÝHRADNĚ PRO KOUŘENÍ TABÁKOVÝCH VÝROBKŮ !!!
Zakaz prodeje ku... Obchodní podmínkyOchrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů | Excellent Pipes